Germany
DE
France
FR
United_Kingdom
GB
United_States
US
Canada
CA
Australia
AU
10% korting
Waardebon code: Paasactie

Looptijd Paasactie

dagen
uren
min
sec
Paasactie gaat zo eindigen! Hurry up!
Waarom je een deurbel beschermer of een deurbel cover zou gebruiken?

tegen vandalisme en anti-diefstal, voor anti- diefstal gebruike dan onze anti-diefstal schroeven

Een video deurbel is een handige en veilige manier om te weten wie er aan de deur staat voordat je de deur opent

Maar net als bij een gewone deurbel kan ook een video deurbel slachtoffer worden van vandalisme en diefstal. In deze blog lees je waarom het gebruik van een video deurbel beschermer of cover tegen vandalisme en anti-diefstal een goede keuze is.

Bescherming tegen vandalisme

Een video deurbel is vaak zichtbaar aan de buitenkant van je huis en daardoor kwetsbaar voor vandalisme. Door het gebruik van een video deurbel beschermer of cover bescherm je niet alleen de camera, maar ook de hele installatie tegen vandalisme. Het maakt het moeilijker voor vandalen om de camera te beschadigen of te verwijderen.

Anti-diefstal bescherming

Een video deurbel kan ook dienen als anti-diefstal bescherming. Dieven kunnen namelijk proberen de camera te demonteren om bijvoorbeeld het slot van de deur te ontgrendelen. Met een video deurbel beschermer of cover maak je het voor dieven moeilijker om de camera te bereiken en dus ook om bij het slot van de deur te komen.

Voorkom dat uw video deurbel gestolen wordt met onze Anti-diefstal schroeven

Anti-diefstal schroeven

Voor extra anti-diefstal bescherming kun je onze anti-diefstal schroeven gebruiken bij de installatie van de video deurbel. Deze schroeven zijn moeilijker te verwijderen dan gewone schroeven, waardoor het voor dieven nog moeilijker wordt om de camera te demonteren en bij het slot van de deur te komen. Deurbelbescherming.nl heeft in het assortiment anti-diefstal schroeven die je kunt gebruiken bij de installatie van je video deurbel.

De voordelen van deurbelbescherming.nl

Bij deurbelbescherming.nl bieden deurbelbeschermers van rvs om je video deurbel te beschermen tegen vandalisme en anti-diefstal. Onze video deurbel beschermers en covers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat ze perfect passen bij de stijl van je woning. Bovendien zijn al onze producten van hoge kwaliteit en zeer duurzaam.

Conclusie: Een video deurbel beschermer of cover is niet alleen een goede investering voor de uitstraling van je woning, maar ook voor de veiligheid ervan. Door de video deurbel te beschermen tegen vandalisme en anti-diefstal, verlaag je de kans op schade en diefstal. Voeg daarbij onze anti-diefstal schroeven en je bent verzekerd van optimale bescherming voor je video deurbel. Bestel vandaag nog bij deurbelbescherming.nl om

Ontdek welk video deurbel merk het beste bij jou past
Eufy videodoorbell
Dual 2 Pro
5/5
Eufy-Video-Doorbell-Dual
Google Nest
Doorbell
5/5
Google-Nest-Doorbell-Batterij
Ring
Doorbell 4
5/5
Ring-Video-Doorbell-2-3-4
Verwezenlijk jouw bouwdromen met Freds Bouwtekeningen en hun enorme bibliotheek van 10.000 tekeningen

Ben je een doe-het-zelver of wil je graag aan de slag met een bouwproject? Dan is Freds Bouwtekeningen de perfecte oplossing voor jou. Freds Bouwtekeningen biedt namelijk meer dan 10.000 bouwtekeningen aan, waardoor er voor elk project wel iets te vinden is. Of je nu op zoek bent naar tekeningen voor een nieuw tuinhuis, schuur, pergola of zelfs een volledige woning, je kunt het allemaal vinden bij Freds Bouwtekeningen.

Vertalen »