Germany
DE
France
FR
United_Kingdom
GB
United_States
US
Canada
CA
Australia
AU
10% korting
Waardebon code: Paasactie

Looptijd Paasactie

dagen
uren
min
sec
Paasactie gaat zo eindigen! Hurry up!

Betalingen

Hoe kan ik betalen? Kies uit onderstaande betaalmethoden.

Betaalmethode

kosten

iDeal

Gratis

Klarna betaal later

€ 0.99

Visacard

Gratis

Mastercard

Gratis

Paypal

Gratis

Bancontact

Gratis

Apple Pay

Gratis

Bitcoin

Gratis

Ethereum

Gratis

Litecoin

Gratis

Ideal

Met iDEAL kun je jouw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. Je kunt betalen via de beveiligde internetomgeving van je eigen bank. Je hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar je kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die je ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

Klarna Achteraf Betalen

Klarna voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit.

Zodra wij de bestelling verzenden, ontvang je per e-mail een digitale factuur van Klarna. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De betalingsgegevens kun je terugvinden op de digitale factuur. Via Mijn Klarna heb je een volledig overzicht van de factuur of de betaling.

Creditcard MasterCard / VisCard

Betaal gemakkelijk en snel met je creditcard. Het enige wat je hoeft te doen is je kaartgegevens in te vullen en de betaling te autoriseren.

Je kunt bij ons betalen met de volgende creditcards:

  • Creditcard
  • Mastercard
  • VISA

Paypal

PayPal is een gratis online betaalservice waarmee je veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en je kunt je account eenvoudig aan je creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Paypal.

Bancontact / Mister Cash (BE)

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kun je vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten je online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kun je direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat je daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

Vertalen »