Germany
DE
France
FR
United_Kingdom
GB
United_States
US
Canada
CA
Australia
AU
10% korting
Waardebon code: Paasactie

Looptijd Paasactie

dagen
uren
min
sec
Paasactie gaat zo eindigen! Hurry up!
Anti-diefstal schroeven: Bescherm uw video deurbel tegen diefstal
 • Videodeurbellen en deurbelbeschermers hun belang in woningbeveiliging
 • Hoe anti-diefstal schroeven kunnen worden gebruikt om deurbelbeschermers te beveiligen
 • De voordelen van anti-diefstal schroeven in woningbeveiliging

Videodeurbellen en deurbelbeschermers hun belang in woningbeveiliging

 1. Voorkomt ongeautoriseerde toegang: Deurbelbeschermers zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot uw huis. deurbelbeschermers voorkomen dat onbekenden of kwaadwillenden de video deurbel kunnen manipuleren om toegang te krijgen.

 2. Beperkt de mogelijkheden van inbrekers: Een inbreker kan de videodeurbel gebruiken om te controleren of er iemand thuis is voordat hij inbreekt. Met deurbelbeschermers kunt u deze mogelijkheid beperken en het risico op inbraak verminderen.

 3. Verbeterde veiligheid: Door een video deurbel met een deurbelbeschermer te installeren, kunt u de veiligheid van uw huis verhogen. U kunt er zeker van zijn dat uw huis niet gemakkelijk toegankelijk is voor onbevoegden.

 4. Vermindert het risico op fraude: Sommige oplichters proberen huiseigenaren te misleiden door zich voor te doen als bezorgers of servicepersoneel en te vragen om binnen te komen. Video deurbellen kunnen helpen om dit risico te verminderen door te voorkomen dat deze personen toegang krijgen tot uw huis.

Het is belangrijk om deurbelbeschermers te kiezen die passen bij uw type videodeurbel die zijn ontworpen om te voldoen aan de beveiligingsbehoeften van uw huis. Het installeren van deurbelbeschermers kan een kosteneffectieve en eenvoudige manier zijn om de beveiliging van uw huis te verbeteren. 

Hoe anti-diefstal schroeven kunnen worden gebruikt om deurbelbeschermers te beveiligen

Anti-diefstal schroeven zijn een effectieve manier om deurbelbeschermers te beveiligen en te voorkomen dat ze gemakkelijk worden verwijderd of gestolen. Hieronder vindt u de stappen om anti-diefstal schroeven te gebruiken om uw deurbelbeschermer te beveiligen:

 1. Verwijder de bestaande schroeven: Zoek de schroeven waarmee de deurbelbeschermer is bevestigd en draai ze los met een schroevendraaier.

 2. Selecteer de juiste anti-diefstal schroeven: Er zijn verschillende soorten anti-diefstal schroeven beschikbaar, dus selecteer diegene die wij verkopen om er zeker van te zijn dat het past bij de grootte van de deurbelbeschermer.

 3. Plaats de anti-diefstal schroeven in de gaten van de videodeurbel beschermhoes en draai ze vast met behulp van een schroevendraaier met platte kop. De schroevendraaier met platte kop is nodig om de schroeven vast te zetten, en voorkomt dat anderen de schroeven niet meer los kunnen losdraaien.

 4. Controleer of de beveiliging werkt: Controleer of de deurbelbeschermer stevig is bevestigd en of de anti-diefstal schroeven goed werken. Zorg ervoor dat de schroeven stevig vastzitten en dat de deurbelbeschermer niet kan worden verwijderd zonder de speciale sleutel.

Door anti-diefstal schroeven te gebruiken met een deurbelbelschermer van CDM, kunt u ervoor zorgen dat uw videodeurbel veilig is bevestigd en dat het voor dieven moeilijker wordt om deze te stelen. Het is belangrijk om te onthouden dat anti-diefstal schroeven geen garantie zijn dat uw deurbelbeschermer niet kan worden gestolen, maar het kan wel helpen om de diefstal ervan te voorkomen of te ontmoedigen.

Let op! Indien u de accu regelmatig op moet laden / de deurbelbeschermer om andere redenen eraf wilt halen adviseren wij deze anti-diefstal schroeven niet te gebruiken. Door het toepassen van een Anti-Inbraakschroeven kunnen onderdelen niet meer losgeschroefd worden.

Ontdek welk video deurbel merk het beste bij jou past
Eufy videodoorbell
Dual 2 Pro
5/5
Eufy-Video-Doorbell-Dual
Google Nest
Doorbell
5/5
Google-Nest-Doorbell-Batterij
Ring
Doorbell 4
5/5
Ring-Video-Doorbell-2-3-4
Verwezenlijk jouw bouwdromen met Freds Bouwtekeningen en hun enorme bibliotheek van 10.000 tekeningen

Ben je een doe-het-zelver of wil je graag aan de slag met een bouwproject? Dan is Freds Bouwtekeningen de perfecte oplossing voor jou. Freds Bouwtekeningen biedt namelijk meer dan 10.000 bouwtekeningen aan, waardoor er voor elk project wel iets te vinden is. Of je nu op zoek bent naar tekeningen voor een nieuw tuinhuis, schuur, pergola of zelfs een volledige woning, je kunt het allemaal vinden bij Freds Bouwtekeningen.

Vertalen »