Germany
DE
France
FR
United_Kingdom
GB
United_States
US
Canada
CA
Australia
AU
10% korting
Waardebon code: Paasactie

Looptijd Paasactie

dagen
uren
min
sec
Paasactie gaat zo eindigen! Hurry up!
Bescherm je videodeurbel tegen vandalisme en diefstal met deze slimme tips

Wilt u de veiligheid van uw huis verhogen en altijd weten wie er voor uw deur staat? Upgrade uw huis met een video deurbel! Met een video deurbel kunt u uw voordeur controleren vanaf elke locatie en beveiligingsmeldingen ontvangen op uw telefoon.

Google Nest Doorbell

Voorkom vandalisme of diefstal van uw video deurbel

Deze robuuste en duurzame beschermhoes is speciaal ontworpen om uw video deurbel te beschermen tegen vandalisme. De CMD deurbelbeschermer is gemaakt van hoogwaardig rvs en is eenvoudig te installeren. De beschermhoes is op maat gemaakt voor uw specifieke merk en model video deurbel, waardoor u verzekerd bent van een perfecte pasvorm en optimale bescherming.

De CMD deurbelbeschermer maakt het moeilijker om uw videodeurbel te beschadigen of te stelen

Als u op zoek bent naar een manier om uw videodeurbel te beschermen tegen diefstal of vernieling, dan is de CMD deurbelbeschermer de optie. Veel videodeurbellen worden geleverd met een pinnetje waarmee u de videodeurbel snel en gemakkelijk kunt verwijderen, maar dit maakt het ook gemakkelijker voor dieven om deze te stelen.

De CMD deurbelbeschermer maakt het moeilijker om uw videodeurbel te beschadigen of te stelen.

U kunt het nog moeilijker maken voor dieven door de videodeurbeschermer te bevestigen met anti-diefstal schroeven, waardoor de bescherming tegen diefstal nog verder wordt verhoogd. Bescherm uw eigendom en geniet van extra gemoedsrust met de CMD deurbelbeschermer.

Voorkom dat uw video deurbel gestolen wordt met onze Anti-diefstal schroeven

De voordelen van het gebruik van anti-inbraakschroeven bij jouw klus!

Schroeven zijn net als spijkers een montagemateriaal waarmee een sterke verbinding kan worden gecreëerd. Meestal worden deze materialen gekozen voor een permanente verbinding, die voor een langere tijd moet blijven zitten. Dus gebruik deze anti diefstal schroeven niet als u de videodeurbel eraf moet halen om op te laden. De scharnieren van een deur zijn hier een goed voorbeeld van. Deze worden geschroefd en zijn daardoor erg stevig. De speciale schroeven in deze categorie zorgen voor meer veiligheid omdat ze een extra beveiliging bieden tegen inbraak. Door deze schroeven te gebruiken voor het monteren van de video deurbelbeschermer maak je het inbrekers extra moeilijk om je video deurbel te stelen. De meeste inbrekers zoeken eenvoudige doelwitten, waardoor de kans dat ze jouw huis voorbij lopen groter is. 

Waarom gebruik van anti-inbraakschroeven?

Als je videodeurbel wordt gestolen is dat erg vervelend. Verblijf je buitenhuis dan brengt het een hoop onrust en onzekerheid met zich mee. Met deze speciale schroeven kun je deze stress en angst voorkomen, omdat jouw huis dan extra goed beveiligd is. De kans op inbraak is dan veel kleiner doordat de schroeven vaak alleen maar de linkerkant kunnen draaien of een andere extra beveiliging hebben. Hierdoor is het vele malen moeilijker om ze weer los te krijgen.

Hoe voer ik mijn klus uit met anti-inbraakschroeven?

Deze beveiliging bevestig je hetzelfde als normale kozijnschroeven. De bevestiging kan handmatig of met een elektrische schroevendraaier. 

Ontdek welk video deurbel merk het beste bij jou past
Eufy videodoorbell
Dual 2 Pro
5/5
Eufy-Video-Doorbell-Dual
Google Nest
Doorbell
5/5
Google-Nest-Doorbell-Batterij
Ring
Doorbell 4
5/5
Ring-Video-Doorbell-2-3-4
Verwezenlijk jouw bouwdromen met Freds Bouwtekeningen en hun enorme bibliotheek van 10.000 tekeningen

Ben je een doe-het-zelver of wil je graag aan de slag met een bouwproject? Dan is Freds Bouwtekeningen de perfecte oplossing voor jou. Freds Bouwtekeningen biedt namelijk meer dan 10.000 bouwtekeningen aan, waardoor er voor elk project wel iets te vinden is. Of je nu op zoek bent naar tekeningen voor een nieuw tuinhuis, schuur, pergola of zelfs een volledige woning, je kunt het allemaal vinden bij Freds Bouwtekeningen.

Vertalen »